GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Aeron. Присвячено кожній жінці

12 февраля


Угорський бренд Aeron був заснований Естер Арон (Eszter Áron) у 2012 році. У 2020 відбувся ребрендинг: Aeron презентував нову естетику, що базується на лаконічності й фемінності.

Жінки – головне джерело натхнення для співзасновниці та головної дизайнерки бренду Естер. Арон захоплюється стилем своєї матері, її манерою одягу та поведінки, і намагається відтворити це в кожній колекції. До того ж саме завдяки матері майбутня дизайнерка з дитинства була знайома з модою. Родина Арон мала крамницю тканин, тож мати постійно відвідувала текстильні виставки й брала дочку з собою. Мала Естер з цікавістю роздивлялася унікальні якісні матеріали – ця сімейна пристрасть стала фундаментом для створення власного бренду.



Естер заснувала свій бренд у Будапешті у 2012 році. Згодом дизайнерка переосмислила напрямок розвитку Aeron – через 8 років на марку чекав ребрендинг. Aeron позбувся наголосу над літерою «А», отримав новий логотип і свіжу мінімалістську естетику. Дизайни лейблу складаються з чистих ліній, зрозумілих форм і деталей, що роблять простоту ще досконалішою. Трикотажна сукня має овальний виріз на спині, бавовняна сорочка – вкорочену застібку, а сумки прикрашаються функціональними зав’язками.





Естер прагне створювати не лише гарні, але й практичні речі, які відповідають вимогам сучасного стрімкого ритму життя. Тканини також лишаються в центрі уваги дизайнерки – Арон надає перевагу натуральним матеріалам, які знаходить в країнах Європи. Колекції Aeron відшиваються безпосередньо в Будапешті, де розташовано ательє бренду. Естер полюбляє робити ескізи вдома, а потім втілювати їх під час командної роботи в ательє, постійним гостем якого є пес дизайнерки – її підтримка.





Кожна колекція Aeron – це триб’ют певній жінці, сильній видатній особистості. Наприклад, Resort 2021 присвячена танцівниці Піні Бауш. Сорочки оздоблені принтами з зображенням балерин, а легкі сукні контрастують зі шкіряними виробами, підкреслюючи дуальність Піни. Однією з найулюбленіших речей в цій колекції Естер називає шкіряну сукню довжини міді. Дизайнерка каже, що раніше використовувала шкіру для більш маскулінних силуетів, але на цей раз вона побачила матеріал по-новому, завдяки його кольору та альтернативним технікам, використаним під час шиття.





Текстури, структурованість форм, мінімалізм і стримані дизайнерські експерименти утворюють основу візуального коду Aeron. Речі створюються з чистої естетики, комфорту та якості. При детальнішому знайомстві з колекціями бренду, стає зрозумілим, що робота Естер Арон присвячується не одній музі, а кожній жінці.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР