GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

ANDREĀDAMO: Мистецтво тілесності

27 мая

Якщо при згадці про трикотаж і в’язаний одяг вам уявляються безформні светри, скоріш за все, ви ще не знайомі з брендом ANDREĀDAMO. Його засновник Андреа Адамо має власний погляд на такі речі — максимально відвертий.

Андреа навчався в Академії красних мистецтв у Болоньї, а практику проходив в одному з модних брендів. Вочевидь, практика виявилася успішною, адже згодом він почав співпрацю з Elisabetta Franchi, не маючи профільної освіти. Потім Андреа працював з Roberto Cavalli та Zuhair Murad, а під час роботи в Dolce & Gabbana брав участь у створенні сукні до дня народження Мадонни у 2017 році.

Andreādamo SS'22

Такий досвід дозволив Адамо опанувати технічні навички, але йому бракувало творчої свободи. Протягом літнього локдауну у 2020 році дизайнер відчув, що настав час створювати своє. «Гадаю, що в найтемніші часи люди випускають на світло свої найкращі якості», — каже дизайнер в інтерв’ю італійському L'Officiel. Андреа вивільнив свій креативний талант та жагу до самовираження, що втілилася у бренді ANDREĀDAMO.

Попри те, що ANDREĀDAMO — це бренд одягу, його відправною точкою є оголеність. Прізвище Адамо відсилає до імені Адама, до Адама і Єви з їхньою природною наготою, що не знала сорому. Перша колекція бренду мала назву "Nudo", і цей самий концепт знаходить широке втілення у наступних сезонах. Дизайнер також приділяє увагу інклюзивності, створюючи nude-відтінки, що підходять різним кольорам шкіри. Андреа переконаний, що кожна людина має пишатися своїм тілом, своїми особливостями, адже саме це робить нас унікальними та водночас урівнює.

Andreādamo SS'22

«Своєю роботою я прагну підкреслити вигини тіла за допомогою природності та легкої провокації, що робить образ ще більш хвилюючим», — наголошує Андреа. За елемент провокації відповідають розрізи, фігурні вирізи, тендітні зав’язки. Природність втілюється у м’якості ліній та стриманій кольоровій палітрі. Одяг точно повторює форму тіла — таким чином, універсальний силует стає унікальним. Працюючи над колекціями, Андреа надихається саме унікальністю жінок — не знаменитостей, а звичайних жінок, яких бачить на вулицях чи має у своєму оточенні. Втім, знаменитостей теж часто можна зустріти в одязі ANDREĀDAMO: речі бренду носять Джулія Фокс, Джіджі Гадід та Дуа Ліпа.

Andreādamo SS'22

В майбутньому ANDREĀDAMO планує запустити лінію аксесуарів, але наразі дизайнер фокусується на одязі, віднаходить нові форми та експериментує з матеріалами. Вироби ANDREĀDAMO складаються з суміші віскози, поліестеру, сміливості та чуттєвості. Відвертість бренду — це не виклик, але заклик бути собою. Це запрошення підсвітити свою індивідуальність — несамовиту й нестримну, як виявляється у найтемніші часи.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР