GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

БЕЗ ЦЕНЗУРИ: паризький бренд CARNE BOLLENTE

27 марта

CARNE BOLLENTE — це сексуальність, гумор, легкість та відкрита свідомість, що зібралися в унікальний фешн-пазл. А ще — це причина користуватися застосунками для дейтингу, адже саме там розпочалася історія цього незалежного паризького бренду.

Хіджірі Ендо (Hijiri Endo) та Теодор Фамрі (Théodore Famery) познайомились в Grindr. Романтичного метчу не відбулося, але вони стали близькими друзями, а згодом зустріли Агостона Палінко (Agoston Palinko). Одного разу друзі жартома вигадали бренд футболок з еротичними вишивками, та в кожному жарті є частка правди. Так, у 2015 році зʼявився CARNE BOLLENTE, а у 2019 вийшла перша повноцінна колекція одягу.

Попри всю видиму іронічність і зухвалість, бренд має й серйозну місію — поширює секс-позитивність. Дизайни CARNE BOLLENTE запрошують до діалогу, заохочують вільно проявляти свою сексуальність, без упереджень приймати природність свого тіла, свої вподобання, самого себе, а отже й інших. Незмінним джерелом натхнення для дизайнерів є епоха сексуальної революції 60-70х років. CARNE BOLLENTE звертається не лише до кольорів, шрифтів і модних силуетів того часу, а й до ідей свободи, які навіть 60 років потому залишаються почасти табуйованими.

В кожній колекції можна знайти чимало різнопланових референсів, від картин Анрі Матісса до єгипетської міфології. Усі вони збираються у цілісній естетиці бренду, оповідаючи справжні чи уявні історії, в яких, якщо пощастить, можна впізнати себе. Весняно-літня колекція має назву First Kiss і присвячена відчуттю першої близькості, не обов’язково фізичної — людської. Повсякденні речі стають інструментом для щоденної усмішки. Прямолінійні, як завжди, написи й малюнки, закликають насолоджуватися, кохати та виглядати яскраво.

Понад 60% речей CARNE BOLLENTE створюються з органічних і перероблених матеріалів. Усі вироби виготовляються в Португалії, окрім пледів, що в’яжуться на маленькому сімейному виробництві у США. Частину прибутку від продажів бренд перераховує у фонд боротьби з ВІЛ/СНІДом.

Дизайни CARNE BOLLENTE, чия назва натхнена італійським порнофільмом 80-х років, можна сприймати по-різному: як соціальний меседж, ознаку доброго почуття гумору чи просто неординарні естетичні рішення, що покращують настрій і образ. Будь-який погляд доречний, якщо в ньому є іскра і повага. Жодного осуду, лише свобода.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР