GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Блиск жіночності та 80-х в новій колекції MAGDA BUTRYM

2 февраля

В тлумаченні польського бренду MAGDA BUTRYM, жіночність — це завжди кокетливість, впевненість і свято. Бренд святкує буття жінки як таке, а дизайнерка Магда Бутрим вважає, що кожна з нас має бути власною музою. Отримавши стільки натхнення з колекції Pre-Spring 2022, цій пропозиції важко опиратися.

В новому сезоні MAGDA BUTRYM продовжує розвивати естетику 80-х і диско. Широкі плечі додають виразності блузам та жакетам, а блискуча бахрома прикрашає босоніжки та сукні. З кристалів викладені квіти-кафи та монограми-сережки, кристалами всипані бра — у світі MAGDA BUTRYM все має сяяти, і все буде сяяти.

Квіти — наступний улюблений прийом дизайнерки. З дрібних бутонів формуються принти, а об’ємні квіти стають романтичним декоративним елементом. Романтичність і тендітність також втілюються у sweetheart-декольте, драпуваннях, тоненьких бретелях і зав’язках. Важливою деталлю є й делікатні візерунки кроше ручної роботи, якими прикрашені сукні, джинси та сабо.

Спокійна палітра молочного, бежевого та чорного кольорів змагається з фуксією, оптимістичним жовтим й активним червоним. Поруч з короткими сукнями та вечірніми топами знаходимо об’ємні сорочки з деніму й в’язані комплекти з вовни, шовку та кашеміру, що легко пристосовуються до стилю casual. Та можливо ви вдягнете такий комплект з босоніжками й блискучими сережками? А топ від купальника — разом з брючним костюмом? Кожну річ MAGDA BUTRYM можна використовувати для безлічі випадків, та в будь-якому з них — на власну користь. Адже настрій може змінюватися, і стиль може зазнати трансформацій, але ж муза лишається незмінною.

Перейти до нової колекції Magda Butrym

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР