GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

BON VOYAGE: 6 головних купальників сезону

4 июня

Солоне повітря, пісок під ногами та початок червня на календарі — мабуть, найочікуваніша зустріч року. Протягом майбутніх трьох місяців хочеться думати лише про те, куди поїхати на наступний вікенд, який фрукт з’їсти на сніданок та який купальник обрати. Більш серйозні питання лишаємо на осінь, а головні моделі купальників розглядаємо прямо зараз.

Купальник OFF-WHITE з брендованими резинками приваблює сонячним кольором та комфортним спортивним силуетом. А накинувши об'ємну сорочку поверх топа, його можна сміливо носити на курорті за межами пляжу.

Суцільний купальник OFF-WHITE малинового кольору нагадує нагадує про силуети 90-х. Він миттєво привертає увагу та збирає тисячі лайків, судячи з Instagram-постів топмоделі Алессандри Амброзіо, яка вже додала цей купальник до свого літнього гардероба.

Бренд GANNI також надихається пляжною ретро-модою. Глибокий виріз та вузол на талії влучно підкреслюють фігуру, а світло-волошковий колір — засмагу.

Ще кілька актуальних моделей можна знайти в колекції MAGDA BUTRYM. Білий суцільний купальник втілює витонченість лаконічного дизайну. А комплект з фігурного бра та плавок з високою лінією талії, прикрашених аплікацією-трояндою, отримує першість з ефектності. Це — ніби вечірня сукня у світі купальників.

Італійський бренд THE ATTICO у своїй першій колекції пляжного одягу робить ставку на акцентні форми та кольори. Високий виріз на плавках візуально подовжує ноги, а топ пропонує підкреслену лінію плечей та комфортність. В будь-якому з цих купальників можна сміливо пірнати у море, океан і яскравий стиль літнього сезону.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР