GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

BUYERS CHOICE

24 мая

Кажуть, що міцність ланцюга визначається міцністю його найслабшої ланки. З гардеробом це працює навпаки – його актуальність визначається найбільш гостромодною річчю. Навіть через одну вдалу знахідку весь звичний одяг може заграти по-новому та зібратися в неочікувано оригінальні комплекти.

Баєри THE ICON мають кілька ідей для таких знахідок – це модні об'єкти з нових колекцій, на які варто звернути особливу увагу. Наприклад, легінси зі штрипками, що вдало поєднуються з лоферами та об'ємним шкіряним піджаком. Абсолютно контрастний, але не менш цікавий варіант – брюки-палаццо, які додають шику повсякденним лукам. Асиметричний топ – ще одна ідея для урізноманітнення образів. Щодо аксесуарів, цього місяця ми обираємо сумки вінтажних та вигадливих форм, і фіналізуємо все це взуттям з декоративними ланцюжками.

Хлопці можуть почати з незвичайного верхнього одягу: плаща, виконаного в техніці печворк, чи яскравої вітровки. Важливу роль відіграє взуття, як то деконструйовані кеди або футуристські кросівки. А бейсболка та сумка з логотипами доповнять образ функціональністю і стильними акцентами.

Шкіряний жакет Magda Butrym, футболка Fear of God, легінси Victoria Beckham, лофери 1017 Alyx 9SM, бейсболка R13, сумка By Far

Тренч і рюкзак JW Anderson, футболка Ambush, джинси і кеди Maison Margiela

Шкіряна куртка Rokh, топ Aeron, спідниця Khaite, лофери By Far, рюкзак JW Anderson

Куртка Acne Studios, худі MISBHV, брюки Maison Margiela, кросівки Raf Simons (RUNNER), бейсболка Off White

Светр Casablanca, брюки Alexandre Vauthier, шльопанці JW Anderson, сумка Proenza Schouler
Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР