GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

THE ICON Дайджест: 20 січня – 3 лютого

3 февраля


Цей дайджест радимо читати з кінця – вмикайте плейліст від The Attico, і на його фоні розглядайте нові кросівки Martin Margiela, візуали JW Anderson і Ami, а також доповнюйте свою реальність разом з дизайнером ACRONYM®.



Reebok

Martin Margiela: кросівки-табі в колаборації з Reebok

Гадаємо, що найочікуванішою колаборацією січня можна сміливо назвати Maison Margiela x Reebok. Бренди поєднали класичний силует Reebok з авторськими рисами Maison Margiela: носком табі та технікою фарбування Bianchetto. В результаті вийшли кросівки, пофарбовані вручну – фарба буде деформуватися та осипатися впродовж використання, під впливом погодних умов, тож кросівки «‎житимуть»‎ разом зі своїм власником. Вперше тізер Maison Margiela x Reebok Classic Leather Tabi з’явився в сторіс Кім Кардаш’ян, яка отримала кросівки в подарунок до нового року. Всі інші охочі мали змогу придбати їх за 350 доларів 30 січня. Реліз відбувся на ексклюзивно на сайтах брендів, і солдаут очікувано настав вже через кілька хвилин.


vogue.com

JW Anderson: жіноча й чоловіча колекції в постерах від Юргена Теллера

Джонатан Андерсон прагнув розпочати новий рік з нової сторінки – реалістичної і свіжої. Дизайнер давно мріяв попрацювати з фотографом Юргеном Теллером, і вони врешті решт об’єдналися для створення серії постерів. На світлинах від Юргена можна побачити британську акторку Софі Оконедо, моделей, одяг з жіночої колекції Pre-Fall 2021 і чоловічої FW 2021, а також добірку різнокольорових овочів. На кадрах присутні навмисно переплутані іронічні написи, що підкреслюють плакатну естетику.



pauseher.com

AMI: кампейн SS 2021

Кампейн до весняно-літньої колекції Ami продовжує історію показу SS 2021, що відбувся на річці Сена. Світлини, натхнені роботами Річарда Аведона й Ірвіна Пена, транслюють відчуття мрійливого спокою. Фотографом виступив Майкл Бейлі-Гейтс, а серед моделей з’являється дизайнер бренду – Олександр Маттіусі.



ACRONYM®: бренд бере участь у віртуальній виставці мистецтва

В рамках Тижня моди в Берліні Highsnobiety ініціював проведення виставки в форматі доповненої реальності – BERLIN, AUGMENTED BERLIN. Спеціальним гостем колективної експозиції став Ерролсон Г'ю – засновник і дизайнер бренду ACRONYM®. Познайомитися з представленими в проєкті роботами можуть не лише мешканці Берліну – сайт https://berlinberlin.ar/ пропонує отримати цей досвід за допомогою смартфона чи планшета в будь-якій точці світу. Спойлер: в роботі ACRONYM® вашу реальність доповнить особисто Ерролсон.




Слухати: новий плейліст від THE ATTICO

The Attico допомагає побороти напруження останнього зимового місяця своїм новим плейлістом. В добірці треків під назвою Waterfalls на Spotify можна знайти і соул 80-х, і пісні ранніх 2000-х, і танцювальні композиції останніх років. Всі без винятку – мелодійні та розслаблені.





Дивитися: новий кліп FKA Twigs

Наприкінці січня FKA Twigs випустила кліп на трек Don’t Judge Me, записаний спільно з Fred Again і Headie One. За режисуру відповідала сама співачка, а також Емануель Аджей, котрий працював над фільмом Black Is King Бейонсе. В кліпі підіймається тема расизму та історії темношкірих народів Африки, Америки і Європи. В зніманні взяли участь британські культурні діячі й активісти, а стиліст Меттью Джозефс обрав луки від темношкірих дизайнерів – FKA Twigs, наприклад, знімається в брюках Off White.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР