GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

THE ICON Дайджест: 26 травня — 9 червня

10 июня

Літо здається найоптимістичнішим з усіх сезонів — не дивно, що перший тиждень червня сповнений добрими новинами. Бренди THE ICON дебютують у незвичних для себе нішах, переживають тріумфальні моменти, взаємодіють з сучасним мистецтвом і музикою, розширюючи межі моди.

ANDAM Fashion Awards 2021: два бренди THE ICON стали фіналістами конкурсу

Французька модна премія ANDAM Fashion Awards оголосила своїх цьогорічних фіналістів. За гран-прі змагатимуться сім брендів, два з яких представлені в THE ICON. ROKH і CASABLANCA мають змогу виграти 300 тисяч євро та річне менторство від Седріка Шабіта — генерального директора Balenciaga. Окрім гран-прі, ANDAM Fashion Awards обере переможця у категорії Pierre Bergé Prize, на який претендують 4 бренди, а також найкращий бренд аксесуарів — у цій номінації до фіналу увійшли 3 бренди. Імена переможців будуть оголошені 1 липня.

ACNE STUDIOS: бренд переосмислює залишкові матеріали у новій колекції

ACNE STUDIOS випустив четверту за рахунком колекцію Repurposed. В рамках цієї ініціативи бренд розвиває sustainable-напрямок, виготовляючи речі з матеріалів, які лишилися після попередніх колекцій. На цей раз до лінії увійшли сорочки, джинси, сукні, футболки та куртки. ACNE STUDIOS сміливо поєднали тканини різних патернів та кольорів у стильних sustainable «франкенштейнів». Колекція у лімітованій кількості доступна на сайті бренду.

HELMUT LANG: колаборація з художником Хенком Віллісом Томасом

HELMUT LANG майстерно працює зі слоганами — на цей раз, в колаборації з художником Хенком Віллісом Томасом (Hank Willis Thomas). Основою для спільної колекції стала робота Хенка It's All About You — залежно від кута огляду, напис змінюється на It’s Not About You. Ці слогани в колекції розміщені за схожим принципом — спереду, на спині та навіть один на одному. До капсули увійшли худі з бавовни та сітки, футболки та сукні. Героями монохромної промо-зйомки стали не професійні моделі, а представники креативного класу: режисери, митці та продюсери, а також дизайнери з команди HELMUT LANG.

OFF-WHITE: перша колекція сонцезахисних окулярів

«Я не вірю в гендерність. Вірю лише в дизайн», – так Вірджил Абло коментує першу колекцію сонцезахисних окулярів унісекс від OFF-WHITE. Архітектурність та сучасна естетика — характерні візуальні коди бренду — стали основою для дебюту. Різноманітні кольори та концепти, від гостромодних форм до силуетів в дусі 80-х і 90-х, поєдналися у лінійці яскравих аксесуарів. Кампейн до запуску з Хеленою Крістенсен, Джастін Бітікон і Lil Dre зняли українські фотографки Таня та Женя Пастернак. Примірити окуляри можна за допомогою маски на Instagram-сторінці бренду, а фізична колекція скоро з’явиться в концепт-сторі THE ICON.

Читати: інтерв'ю Юн Ан для Financial Times

Співзасновниця та дизайнерка AMBUSH Юн Ан стала героїнею нового матеріалу Financial Times. Вона розповіла про свій перший досвід роботи с прикрасами, про ставлення до колаборацій та про плани щодо високого ювелірного мистецтва. Засновник OFF-WHITE Вірджил Абло також дав коментар для матеріалу, розмірковуючи над дизайнерським талантом Юн Ан.

Дивитись: відеокліп, стилізований тотал-луками MISBHV

VTSS і LSDXOXO випустили кліп на спільний трек Goin Nuts. Кожен учасник відео, від самих артистів до хаотичного натовпу, вдягнений у тотал-лук MISBHV. Бренд каже, що у зйомках використані архівні, поточні та майбутні колекції, тож у нас є змога першими побачити образи, що будуть презентовані у наступних сезонах.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР