GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

THE ICON Дайджест: 6 – 20 січня

21 января
 


Попри святкові канікули, перша половина січня видалася доволі насиченою новинами. В цьому дайджесті оглядаємо нові колекції Acne Studios та RE/DONE, першу лінійку годинників Isabel Marant, виробниче обладнання Mykita та трек від Вірджила Абло.



Acne Studios

Acne Studios: нова колекція зі стокових матеріалів

Acne Studios представив нову колекцію Repurposed – лінію речей, виконану зі стокових тканин, що залишилися після виробництва минулих колекцій. Цього разу бренд зробив ставку на контраст текстур та патернів: червона шкіра, чорний денім і різнобарвні принти складають основу речей, оздоблених помітними блискавками.



RE/DONE: нова колекція взуття

RE/DONE анонсував вихід нової колекції взуття. Цього сезону лос-анджелеський бренд представить моделі снікерів, натхнені стилем 70-х та 80-х років. Лаконічна сіро-біла пара sustainable кросівок, яскрава бігова модель з замші та низькі шкіряні кросівки, що нагадують про баскетбольну естетику, – таким буде перше оновлення взуттєвої лінійки бренду у 2021 році.



Isabel Marant: бренд випустив першу колекцію годинників

Однією з найцінніших речей у своєму житті Ізабель Маран вважає годинник свого батька – сентиментальний спадок і нагадування про нього. Саме цим предметом дизайнерка надихалася, створюючи першу повноцінну колекцію годинників для Isabel Marant. Ізабель хотіла випустити аксесуари, які будуть поза часом – такі не виходять з моди, їх хочеться носити постійно і можна залишити у спадок дітям. До колекції увійшли три моделі годинників з овальним, круглим та квадратним циферблатами й різноманітними ланцюжками. Назви годинникам Маран теж дала символічні: у цифрах «12.04», «28.07» та  «10.05» зашифровані дати народження дизайнерки та її бізнес-партнерів.



Mykita: як виглядають машини для створення окулярів

Mykita вирізняється своїм підходом до виробництва. Берлінський бренд прискіпливо обирає матеріали, використовує авторські запатентовані деталі та ексклюзивне обладнання – фотографії останнього можна побачити в Instagram. Mykita опублікував світлини трьох машин, розроблених спеціально для виготовлення оправ з нержавіючої сталі.



Дивитись: кліп Вірджила Абло

Засновник Off-White Вірджил Абло, який зіграв не один діджей-сет на гучних вечірках і фестивалях, як от Coachella, випустив перший кліп. Спойлер: у цьому відео ви не побачите Вірджила та не почуєте його голосу. Дизайнер виступив саундпродюсером треку Delicate Limbs, який заспівав незалежний музикант serpentwithfeet. Режисеркою відео стала Kordae Jatafa Henry. А якщо вас цікавлять режисерські роботи Вірджила, подивіться XO Tour Llif3 від Lil Uzi Vert.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР