GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

THE ICON Дайджест: 14 – 25 травня

25 мая

Спільна риса наших улюблених брендів – за ними стоять сильні особистості. Вони не бояться створювати нове, звертатися до експериментів та іронії. Саме про такі приклади і йтиме мова у новому дайджесті THE ICON Mag.

R13: перша колекція білизни

Бренд R13 може навіть білизну зробити бунтарською. Бренд, відомий своєю гранжевою стилістикою, випустив першу колекцію білизни під назвою FUUFF, до якої увійшли лаконічні комплекти з написом Fuck You You Fucking Fuck. Футболки R13 з цією зухвалою фразою вже доступні в THE ICON, а колекція білизни буде представлена в наступному сезоні.

JW ANDERSON: бренд випустив першу модель снікерів

Бренд JW ANDERSON представив першу модель снікерів. Працюючи над дизайном, Джонатан Андерсон звернувся до ідей абстрактної аплікації та деконструкції, доповнивши лаконічний силует геометричними елементами – ніби формами, вирізаними з паперу. Сучасні лейбли нерідко сприймають снікери як об'єкт для хайпу, але JW ANDERSON вирішив створити позачасову модель, що здатна миттєво змінити будь-який лук. Снікери бренду з'являться в THE ICON у наступному сезоні, а кеди, черевики та босоніжки з весняно-літньої колекції можна знайти у концепт-сторі вже зараз.

GANNI: колекція ваз, створених на 3D принтері

У рамках проєкту GANNI Kiosk, копенгагенський бренд випустив першу колекцію sustainable ваз в колаборації з креативною студією 91-92. Предмети інтер’єру надруковані на 3D принтері з переробленого пластику – пляшок та пакувань від медикаментів. До колекції увійшли 5 форм, прикрашених давньогрецькими орнаментами. Придбати вази можна на сайті GANNI.

AMBUSH: реліз нових снікерів з Nike

AMBUSH продовжує свою довготривалу співпрацю з Nike, що розпочалася у 2018 році. Результатом нової колаборації стали хайтопи AMBUSH x Nike Dunk High у кольорі deep royal blue. Снікери з контрастними біло-синіми деталями та об’ємним свушем доступні в обраних магазинах брендів, в Японії та по всьому світу, з 18 травня. Реліз у Північній Америці заплановано на 15 червня.

Читати: інтерв'ю засновниць THE ATTICO

Джильда Амброзіо та Джорджія Тордіні стали героїнями нового матеріалу W Magazine. В інтерв’ю дизайнерки розповіли про створення бренду та останніх колекцій, про особистий стиль та найцінніші об’єкти у власному гардеробі, а також про улюблені образи представниць попкультури. А у THE ICON Mag також є новий матеріал про THE ATTICO, в якому ми розповідаємо, чому всі захоплюються цим італійським брендом.

Слухати: 6 нових альбомів в добірці Dazed & Confused

Видання Dazed & Confused опублікувало добірку нових музичних релізів, на які варто звернути увагу. До обраної шістки увійшли лонгплеї та EP співачок Cobrah, Fatima Al Qadiri, Jayda G і ‎Jorja Smith, а також музиканта SEBii та гурту Sons of Kemet. Від джазу до арабської лірики, серед цих альбомів ви точно знайдете саундтрек для останнього тижня весни.

FATIMA AL QADIRI, MEDIEVAL FEMME

JORJA SMITH, BE RIGHT BACK

COBRAH, COBRAH EP

SONS OF KEMET, BLACK TO THE FUTURE

SEBII, VVBLUE

JAYDA G, DJ-KICKS

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР