GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

THE ICON Дайджест: 14 – 29 квітня

30 апреля


Квітчасті вишивки та шовкові хустки – кілька речей, невіднятних від весняного гардероба. В цьому дайджесті ми розповідаємо про їх прояви в нових колекціях, а також звітуємо про responsible-політику GANNI, залаштункові процеси ALTUZARRA та художні експерименти MAISON MARGIELA.




GANNI: бренд представив responsibility звіт за 2020 рік

Європейські, а в особливості скандинавські бренди дуже серйозно ставляться до теми відповідального виробництва. Для них це вже давно – не тренд, а спосіб роботи. Так, данський бренд GANNI представив свій звіт з Responsibility за 2020 рік. У звіті охоплюються екологічні та соціальні активності, а також етичні та гендерні аспекти бізнесу. Бренд має 44 «відповідальні» мети та звітує про прогрес у їх досягненні. Так, за 2020 рік GANNI запустив віртуальний шоурум, передав 100 тисяч євро в фонди Black Lives Matter та 40 тисяч на допомогу лікаркам, що борються з COVID-19, випустив першу колекцію з LEVI’S, що на 73% складалася з відповідальних матеріалів, а також втілив спеціальні проєкти в площині екології та гендерної рівності. Ознайомитися з повним звітом можна на сайті бренду.



JW ANDERSON: нова колаборація з Uniqlo

Одна з найуспішніших масмаркет-люкс колаборацій Uniqlo X JW ANDERSON цього сезону присвячена весні та англійському стилю. Джонатан Андерсон працював над колекцією під час локдауну, надихаючись прийдешнім теплим сезоном й очікуванням новизни. Футболки, брюки, спідниці та сорочки лаконічних силуетів виконані в приглушеній кольоровій палітрі. Речі прикрашені вишивкою з дрібними квітами та декоративними стібками. Колекція вже доступна в магазинах Uniqlo.



AMBUSH: бренд випустив традиційну японську іграшку

AMBUSH випустив кендама – дитячу іграшку до Дня дітей, який в Японії святкується 5 травня. Кендама AMBUSH, що складається з дерев'яного руків’я та м’ячика, виготовляється майстром в префектурі Хіросіма, де і була започаткована традиція цієї гри. Святковий реліз представлений ексклюзивно в токійському магазині бренду.



ACNE STUDIOS: бренд створив одяг з принтами бандан

Частина весняно-літньої колекції ACNE STUDIOS присвячена банданам. Бренд помістив зображення хусток на капелюхи та футболки, сукні та шорти. Візуали до цієї лінійки створив Anders Edström під час подорожі поромом на острів Stavsudda. Шовкова хустка та бавовняна сумка, що увійшли до спеціальної селекції ACNE STUDIOS, вже доступні в THE ICON.



Дивитись: як створювалася колекція ALTUZARRA SS2021

ALTUZARRA підготував серію відео про створення весняно-літньої колекції. В першому епізоді, вже опублікованому на Instagram-сторінці бренду, креативний директор Джозеф Альтузарра намагається знайти потрібну картинку серед сотні відкритих вкладок – знайома ситуація, правда? Другий ролик дає можливість підгледіти за процесом примірки та підслухати цифри, з яких формуються ідеальні пропорції одягу. До речі, нова колекція ALTUZARRA вже доступна в THE ICON.



Дивитись: художники створили відео з колекцією MAISON MARGIELA SS2021

MAISON MARGIELA продовжує розкривати власну естетику в колабораціях з художниками. Для нового проєкту, присвяченого весняно-літній колекції, бренд запросив трьох митців. Тош Баско інтерпретував тему принтів в танці, Езра Міллер працював з «вологими» луками, а Арсін Сагдік створив серію фото та колажів, зосереджених на силуетах нової колекції.



Дивитись: новий кліп Біллі Айліш

Біллі Айліш випустила кліп на пісню Your Power, що вочевидь увійде до другого альбому співачки, реліз якого заплановано на 30 липня. Біллі зізнається, що цей трек – один з її найулюбленіших. Лірична композиція візуалізується за допомогою лаконічного сюжету, природної локації та метафоричної змії – режисеркою ролику виступила сама артистка. Для зйомок у кліпі Біллі обрала лук від RICK OWENS.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР