GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Шукайте в THE ICON: перший дроп DR. MARTENS X RICK OWENS

2 апреля



Бренд Dr. Martens був заснований у 1960 році. З того часу це міцне взуття на грубій підошві стало спільною класикою, без поділу на вік, стать чи субкультури. Rick Owens, своєю чергою, вже близька 30 років залишається представником авангардної моди. Його підхід до дизайну перетворює речі бренду на концептуальні об’єкти, що зберігають свою функціональність. Це стосується і черевиків з довгоочікуваної колаборації Dr. Martens x Rick Owens.


До першого дропу Dr. Martens x Rick Owens увійшла модель черевиків 1460 Bex. Шнурівка приймає форму пентаграми – це знакова деталь Dr. Martens, яку бренд вперше використав у колекції FW 2017. Але не варто перейматися тим, що шнурування забиратиме багато часу, адже збоку черевики застібаються на блискітку. Підошва має подвійну строчку білими та жовтими нитками, а у комплекті йде дві пари шнурків: білі та чорні.


Бруталістська естетика Dr. Martens влучно підтримує гранжевий настрій Dr. Martens, формуючи унікальну пару – нові 1460 Bex. Цей дизайн привертає до себе увагу, але легко поєднується з повсякденними луками, від джинсів та брюк до романтичних суконь. Колаборація Dr. Martens x Rick Owens скоро буде представлена на сайті, але оформити раннє замовлення та отримати свою пару першими вже можна за телефоном +38 096 495 10 64, щоденно, з 10:00 до 19:00.




Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР