GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

LANVIN X FUTURE: майбутнє тут

12 марта

Французький модний дім з понад 100-річним спадком презентував дебют LANVIN LAB — нову лінію чоловічого одягу, яка складатиметься з колекцій, створених спільно із запрошеними дизайнерами та митцями. Героєм першої колаборації став репер FUTURE.

Працюючи над колекцією, репер звернувся до архівів модного дому та представив коди LANVIN у власному сміливому баченні. Його метою було переосмислити розкіш модного дому крізь образи, які можна побачити в повсякденному житті на реальних людях. Типографіку з парфумерних кампейнів бренду 1930-1940х років FUTURE розмістив на виробах з деніму. У принтах, що прикрашають футболки та худі, з’єднав елементи хіп-хоп і рок-естетик. Прості силуети втілилися у бездоганному крої з увагою до кожної деталі, від матеріалів до фурнітури.

«В цій колекції я створив вайб — щось, що можна відчути, коли носиш ці речі. Жанн Ланван надихалася життям. В цьому ми схожі — я теж творю, спираючись на свій досвід», — розповідає FUTURE, який і сам раніше був клієнтом LANVIN. Ми могли б довго описувати вайб і якість колекції, але ці речі краще відчути особисто. Тож запрошуємо до концепт-стору й онлайн-магазину THE ICON — отримати власне враження про колаборацію, що увійде до історії LANVIN.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР