GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Майже босоніж: літнє взуття для відпустки та міста

30 июля

Стійкі чи фігурні підбори, мінімалістичні перемички чи кокетливі зав’язки – літнє взуття рябить різноманіттям, яке ускладнює вибір. Ми звузили точку огляду до шести пар, які видаються найбільш актуальними в цьому сезоні.

JW ANDERSON заграє з майже незліченною кількістю зав’язок. В поєднанні з фігурним підбором вони створюють гостромодну модель, чия кольорова палітра точно вписується в літній гардероб.

MAGDA BUTRYM представляє одну з найспокусливіших моделей, використовуючи силіконову перемичку. Ця пара візуально подовжує ноги та додає ошатності повсякденному настрою й аутфіту.

THE ATTICO теж звертається до тренду на тонкі зав’язки, але пропонує босоніжки на пласкому ходу. Цю пару, виконану в яскравому рожевому атласі, можна носити з джинсами та футболками, купальниками та легкими сукнями.

Промовистий рожевий колір зустрічається і в BY FAR, який прикрашає босоніжки-в’єтнамки акуратним бантом.

HERON PRESTON відкриває новий рівень стилю, доповнюючи лаконічну форму підбором-ватерпасом.

Втім, вся лаконічність сезону концентрується в дизайні AMBUSH – м’які босоніжки з виразним японським мотивом є універсальними та водночас привертають увагу.

Залишати сліди на піску чи впевнено крокувати спекотними вулицями мегаполісу – босоніжки, представлені в THE ICON, розділять з вами будь-яку з цих задач.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР