GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Nensi Dojaka: маніфест жіночності

21 мая

Nensi Dojaka — лондонська дизайнерка, відома своїми сексуальними колекціями з вирізами та деконструкцією. Бренд Доджаки отримав визнання завдяки унікальній візуальній мові, яка експериментує з видимими швами, поєднанням прозорих і матових матеріалів з тонкими ремінцями, створюючи вражаючий графічний ефект на тілі.

Доджака виросла в Албанії та закінчила магістратуру в Central Saint Martins у 2020 році. Її дипломна колекція привернула увагу онлайн-ритейлера Ssense та згодом перетворилася на капсульну колекцію для цього магазину. Згодом Доджака представила свої роботи під час Тижня моди у Лондоні в рамках інкубатора Fashion East. А у 2021 році Ненсі отримала відому премію LVMH для молодих дизайнерів та отримала 300 тисяч євро на розвиток бренду.

Nensi Dojaka AW'20

Коли Белла Хадід вдягла повний лук дизайнерки на церемонії нагородження MTV Music Video Awards 2020 року, це спричинило онлайн-ажіотаж. З того часу трендсетерами, які вибирали її одяг, стали Дуа Ліпа, Ріанна, Гейлі Бібер та Зендея. А речі бренду почав з'являтися поряд з такими іменами як Gucci та Balenciaga у квартальних рейтингах модного пошукового агрегатора Lyst.

Белла Хадід в Nensi Dojaka на церемонії MTV Music Video Awards

В колекції SS’24 Доджака грає з яскравими кольорами, делікатно підкреслює форми і створює чіткі силуети. Вона міксує блискучий сатин з матовою віскозою, показуючи свій динамічний стиль. Моделі демонструють пастельно-рожевий, чорний, білий, нейтральний та джинсовий одяг. Доджака поєднує низькі джинси і високі штани з вовни, створюючи різноманітний і стильний образ жінки.

Nensi Dojaka SS'24

Кожен елемент одягу майстерно доповнює колекцію, підкреслюючи, що Доджака — це зірка лондонської модної сцени, яку ви не можете проігнорувати.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР