GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Невимушений перфекціонізм

29 января


Багато зірок пробують себе в дизайні, але не всім вдається створити щось більше за мерч. Вікторії Бекхем вдалося. Вже понад 10 років вона віднаходить сучасні форми елегантності в колекціях одного з найвідоміших англійських брендів нашого часу – Victoria Beckham.

До Spice Girls Вікторія Адамс мешкала в графстві Гартфордшир. Її батьки мали власний бізнес у сфері електроніки – дівчина зростала в достатку, за що її цькували в школі. Вікторія не користувалася популярністю, майже не мала друзів, але це не заважало їй вірити в себе. Після перегляду мюзиклу «Слава» (1980) Адамс захотіла стати відомою. Вона займалася вокалом, хореографією і моделінгом, і врешті решт потрапила до гурту Persuasion. У 1991 році Вікторія стала учасницею Spice Girls, а вже у 2000 році випустила перший сольний трек. Згодом вона почала робити й перші кроки в моді – наприклад, колекцію деніму в колаборації з американським брендом Rock & Republic.



Victoria Beckham Spring 2020

Вікторія завжди цікавилася модою і мала свій погляд на те, яку естетику хоче транслювати. З цієї причини вона не користувалася послугами стилістів, а власноруч створювала свої образи. Деякі з них, як от парні виходи з чоловіком Девідом Бекхемом, стали культовими. Луки Вікторії після Spice Girls привертали не менше уваги – тим цікавіше було побачити першу колекцію Victoria Beckham.


Повноцінний модний дебют Вікторії відбувся на Тижні моди в Нью-Йорку у 2008 році. Фешн-журналістів вразило те, що замість гучного показу, на який можна було запросити всіх відомих друзів, дизайнерка влаштувала невелику презентацію, аби приділити увагу кожному гостю. Але ще більше присутніх вразила колекція: 10 витончених суконь Victoria Beckham стали однією з найцікавіших подій того Тижня моди на думку редакторів американського Vogue. У 2011 році була відкрита друга лінія Victoria Victoria Beckham.



Victoria Beckham Fall 2020 Ready-To-Wear

Наразі у колекціях Victoria Beckham можна підібрати не лише сукні, а всі елементи гардероба: від сонцезахисних окулярів до верхнього одягу. Вікторія каже, що прагне створювати речі достатньо складні, аби показати їх на подіумі, але достатньо прості, аби вдягти їх у реальному житті. Показувати моду заради моди – не її історія. Дизайнерка випускає речі, які сама хоче вдягати: лаконічні, з бездоганним кроєм і цікавими деталями.


Працюючи над колекцією Resort 2021, Вікторія надихалася Девідом Боуві, силуетами 70-х і 80-х. Поруч з романтичними сукнями тут присутні яскраві блузи, корсетні топи з мереживом і вінілові брюки. Колекція створена для того, аби збирати виразні луки для вечірок та інших виходів після локдауну – звідси цей легкий диско-настрій, не зовсім звичний для Victoria Beckham. Свобода стала важливою ідеєю й у весняній колекції. Широкі джинси, романтичні сукні, вільні блузи – речі отримали більше об’єму і повітря, а крій став більш розслабленим. Численні вирізи та драпування, кольорові акценти й масивні аксесуари додають ефектності – Вікторії вдалося поєднати комфорт і шик. До речі, презентація колекції пройшла в лондонський галереї сучасного мистецтва Victoria Miro. Мистецтво – важливе джерело натхнення для дизайнерки. Вона також захоплюється модою 90-х, наприклад, архівними показами Maison Margiela.



Victoria Beckham Spring 2021 Ready-To-Wear

У 2008 році Вікторія знялася у відомому кампейні Marc Jacobs – на світлині вона позувала в пакеті бренду. Через десятиріччя Бекхем відтворила це фото, але цього разу вже в пакеті власного бренду – знімання стало рекламною кампанією до десятиріччя Victoria Beckham. «Таким чином я хотіла сказати, що вкладаю всю Вікторію у Victoria Beckham», – розповідає дизайнерка. І це не викликає сумнівів. Наразі бренд проходить через певні фінансові труднощі, але Вікторія завжди казала, що підтримувати успіх – складніше, ніж досягти його. Бекхем називає себе перфекціоністкою і, здається, створює одяг для своїх однодумців. В колекціях Victoria Beckham можна знайти луки і для прогулянки, і для вечірки, і для робочих зустрічей чи дня в офісі – для будь-якого випадку, коли хочеться виглядати ідеально, при цьому, залишаючись собою.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР