GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Новий погляд: верхній одяг

20 сентября

Холодний сезон дає ще більше простору для стилістичних експериментів. Принаймні — ще один шар одягу. Верхній одяг — це не лише необхідність, але й добра можливість для урізноманітнення щоденних луків. Точніше, купа можливостей, якщо брати до уваги нові сезонні колекції.

Розпочати сезон багатошаровості можна зі шкіряної куртки. MAGDA BUTRYM пропонує вкорочену косуху об’ємного силуету, що нагадує класичні вінтажні фасони. Згідно з класикою, куртка оздоблена усіма необхідними деталями: блискавками, еполетами на кнопках і шнурівкою на поясі.

RICK OWENS, своєю чергою, теж пропонує позачасовий силует — прямий, лаконічний, з подовженими рукавами. Дизайнер також віддає данину вінтажній естетиці за допомогою легких потертостей на шкірі.

Ще один сучасний варіант з ретро-настроєм — куртка FEAR OF GOD з трикотажними манжетами та коміром. Цей фасон, який можна побачити чи не в кожному американському фільмі, пасуватиме до будь-якого образу.

Куртка-овершорт також зберігає свою актуальність. Знайти таку можна в новій колекції THE ATTICO. Яскрава блакитно-помаранчева клітинка чудово контрастуватиме з осінньою сірістю.

Ще один невіддільний від осіннього гардероба елемент — це плащ. TOTÊME створив універсальний варіант, який не захочеться знімати увесь сезон. Бежевий двобортний плащ — завжди безпрограшний вибір, а ремінці на рукавах дозволяють трохи адаптувати силует відповідно до вашого настрою.

MAISON MARGIELA, звісно, робить ставку на деконструкцію. Класичний бежевий плащ поєднаний з костюмними чорними рукавами, що прикрашені «технічними» стібками — така деталь пропонує нове прочитання добре знайомої речі.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР