GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

OCTOBER WISHLIST

1 октября

Чи є сенс перейматися через похолодання та інші сезонні явища, на які ми не можемо вплинути? Навряд. Але ми безперечно можемо вплинути на власні відчуття від цього сезону, включно з відчуттям тепла. Фокусуємося на приємному: затишних кольорах і матеріалах, що використовуються у гостромодних речах.

Об’ємне пальто THE ATTICO складається з вільного фасону, прикрашених логотипами ґудзиків, широких лацканів, вовни та кашеміру. Спущений рукав додає розслабленості силуету, що пасуватиме до будь-якого жовтневого луку.

Наступний універсальний пункт — двобортний жакет в клітинку. У випадку BLAZÉ MILANO він прикрашений золотистими деталями і виглядає ніби знахідка з вінтажної крамниці в Парижі.

Головні убори теж допомагають почувати себе більш затишно та стильно. Актуальною альтернативою шапці є вовняна панама — з грубим плетінням, виразною текстурою та лаконічною формою.

Серед бажань на цей сезон варто відзначити й лофери на низькій ході — класичне рішення, втілене в колекції MAGDA BUTRYM.

А чорна сумка WANDLER впевнено супроводжуватиме кожен образ, завдяки своїй цікавій формі та комфортній місткості.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР