GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Paris Georgia: структурована жіночність

14 сентября

Колекції бренду PARIS GEORGIA створюються на перетині мінімалізму та креативної деталізації. Сила фемінності — ще одна їхня невіднятна складова. Саме вона лежить в основі бренду, поряд зі сміливістю та різноплановим модним досвідом засновниць PARIS GEORGIA.

Періс Мітчелл Темпл і Джорджия Черрі — кращі подруги з 14 років. Завершивши навчання фешен-дизайну в Окленді, Періс переїхала до Нью-Йорка, де стала асистенткою дизайн-директора американського Vogue. Працюючи поряд з Грейс Коддінґтон та Каміллою Нікерсон, вона захопилася стайлінгом. Джорджия, своєю чергою, потрапила до Барселони, де вивчала фешен-маркетинг, а згодом почала працювати у Vice Magazine. Повернувшись до Окленду, подруги вирішили об'єднати свої креативні зусилля у спільному проєкті.

Періс Мітчелл Темпл і Джорджия Черрі

Періс і Джорджия відкрили магазин вінтажу, і створили колекцію базового одягу PARIS GEORGIA, щоб урізноманітнити асортимент. Експериментальна колекція вразила дизайнерку Maryam Nassir Zadeh, яка запросила PARIS GEORGIA взяти участь у своєму шоурумі в Нью-Йорку. Для цього Періс і Джорджия мали розробити повноцінну колекцію за два місяці, і вони прийняли виклик. Участь в шоурумі стала потужним поштовхом для розвитку марки. Заснований у 2015 році, бренд PARIS GEORGIA швидко знайшов власний унікальний голос, який підхопили Кендалл Дженнер, Роузі Гантінгтон-Вайтлі та Леді Гага.

Paris Georgia FW 22/23

Спираючись на нью-йоркський мінімалізм епохи 90-х, Періс та Джорджия експериментують з формами лаконічності й елементами базового гардероба. У стриманій кольоровій палітрі з’являються сплески помаранчевого, рожевого та пастельно-жовтого. Простота силуетів підкреслюється драпуванням, вузлами та асиметрією. Виробам PARIS GEORGIA притаманна чіткість та довершеність, що досягається в тому числі завдяки матеріалам. Дизайнерки надають перевагу японським тканинам — їхня фактура та вага ідеально підходять для мінімалізму. PARIS GEORGIA також приділяє багато уваги аспекту sustainability. Частина тканин — це залишкові матеріали від місцевих новозеландських виробників. До того ж колекції бренду виготовляються в Новій Зеландії, а дизайнерки знають імена кожного свого постачальника та майстра. Підхід до виробництва та дизайну PARIS GEORGIA — повна опозиція фаст-фешену і його мінливим тенденціям.

Paris Georgia FW 22/23

Адже у центрі всесвіту PARIS GEORGIA знаходиться не мода заради моди, не технічні аспекти індустрії, а жінка. Періс і Джорджия зізнаються, що першим прикладом для них були їхні матері — енергійні жінки, які займалися бізнесом та активно проявляли себе в житті. Дизайнерки й досі надихаються своїми матерями, а також подругами та незнайомками, яких бачать навкруги. «Це жінки, які цінують силу та культуру, і вимагають того самого від брендів, які обирають», — каже PARIS GEORGIA. Бренд пропонує саме це, і трохи більше. Впевненість і спокій, авангард і ризик, інтелектуальне і чуттєве — Періс і Джорджия дають волю усім проявам, оформлюючи їх у структуровані силуети. Струмливі тканини суконь та спідниць нагадують про постаті античних скульптур — з тією різницею, що постатям у вбранні PARIS GEORGIA притаманні жвавість і динамічність. І, безумовно, сила.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР