GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Перехідний період: 5 пар взуття на зручних підборах

16 ноября

Перехід з осені в зиму — це час, в який можна носити найрізноманітніше взуття. Ми, звісно, також любимо кросівки та вдягаємо їх за будь-якого випадку. Але не варто забувати й про цікавіші опції — взуття на зручних підборах. Воно може бути не менш комфортним, але пропонує набагато більше можливостей для модних висловлювань.

Замшеві чоботи R13 на високій підошві можна носити з сукнями, класичними чи спортивними брюками. Використовуйте їх як додатковий елемент зухвалості, а за настроєм — для луків, витриманих у стилі гранж.

NODALETO також виступає на стороні зухвалості, пропонуючи ботильйони на шнурівці. В цій парі втілено ідеальний баланс акуратності та грубості, завдяки якому ботильйони є дійсно універсальними.

BY FAR і PROENZA SCHOULER пропонують більш елегантні варіанти з геометричним або м’яким мисом і вигнутими підборами.

А табі MAISON MARGIELA лишаються незмінною класикою. Майже не відчутні на нозі, вони завжди помітні в образі — особливо, якщо модель виконана в молочно-білому кольорі.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР