GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

SEPTEMBER WISHLIST

2 сентября

Знайомство з новим сезоном можна розпочати з огляду осінньо-зимових колекцій, а саме — шести речей, на які точно варто звернути увагу. Від лаконічної бази до експериментальних форм, ці об’єкти миттєво окреслюють оновлений стиль.

Нема жодних причин, аби відмовлятися від вкорочених трикотажних топів восени. Річ, що стала такою звичною та улюбленою за літо, сміливо переходить до гардероба нового сезону. Осінні щільні топи варто з верхнім шаром одягу. Топ AERON можна поєднати з відповідним кардиганом, об’ємним жакетом, джинсовою курткою чи плащем — варіантів безліч.

Світлі джинси миттєво зроблять образ більш довершеним і охайним. Носіть їх в парі з улюбленими футболками та водолазами, світлими ботильйонами чи навпаки темним взуттям — для контрасту. Ідеальну білу модель можна знайти в колекції GANNI: прямий силует, міцний денім і жодного декору, окрім акуратного логотипа на кишені.

GANNI пропонує ще один об’єкт бажання — стьобану куртку з силуетом вкороченого кімоно. Ця легка куртка ніби створена для першої багатошаровості сезону, як нагадування про те, що верхній одяг може бути не скучним.

Багатошаровість за замовчанням включена в колекцію ROKH. Дизайнер Рок Хуанг зібрав концептуальний жакет з двох шарів у різних відтінках шкіри, закріпивши конструкцію ґудзиками на спині. Так бренду вдалося створити один з головних жакетів сезону. Носити його можна майже так само, як і ваш базовий чорний жакет: з джинсами, тендітними спідницями, короткими чи довгими сукнями.

Вірджил Абло з особливим захватом перетворює звичні об’єкти повсякденного життя на модні елементи. Класична форма дербі, «посаджена» на іронічну підошву у формі спонжа — один з останніх прикладів. Це взуття, що одразу надихає на нові поєднання: зі згаданими вище білими джинсами, легкими сукнями або принтованими лонгслівами.

Сукня KHAITE втілює, мабуть, все, чого можна бажати від сучасної сукні. Вільний крій та довжина, що гарантують комфорт, балансуються білизняними бретелями, вирізом на спині та розрізом. Виконана у «м’ятій» віскозі, сукня втілює собою ідею невимушеної жіночності. Носіть її з високими черевиками на пласкій підошві, кардиганами чи довгими пальтами.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР