GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Шукайте в THE ICON: кросівки LI-NING

5 августа

Важко посперечатися з тим, що кросівки є ключовим взуттям на щодень. Водночас не кожному дизайнеру вдається поєднати зручність та впізнаваний стиль в одній парі. Якби ця задача була спортивним змаганням, LI-NING міг би отримати першість з даної дисципліни.

Бренд LI-NING заснований колишнім гімнастом. Свого часу Лі Нін здобув 106 медалей і представляв Китай на Олімпійських іграх, а у 1990 році відкрив власний бренд, аби підтримувати атлетів. Зараз LI-NING вдягає олімпійських спортсменів та гравців NBA, випускає професійний спортивний одяг та преміумколекцію. В розробці взуття бере участь Liad Krispin, який протягом 14 років працював з adidas та запускав колаборації з Рафом Сімонсом і Каньє Вестом. Тепер він є головним консультантом LI-NING.

Кросівки бренду втілюють професійний комфорт і дизайн, що миттєво привертає увагу. LI-NING завжди тяжіє до інновацій, тому використовує якісні матеріали й performance-технології. Наприклад, Cool Shell — ця технологія забезпечує додаткову вентиляцію. Конструкція снікерів складається з фігурної підошви, активних текстурованих деталей та накладок. Плавні лінії поєднуються з гострою геометрією, базові кольори — з контрастними акцентами та складними дизайнерськими рішеннями.

«Вся сутність спорту — у прагненні до бездоганності, коли ти приймаєш труднощі та виклики, перемагаючи їх», – розмірковує Лі Нін. Кросівки LI-NING точно стануть у пригоді під час зустрічі з викликами динамічного сучасного життя.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР