GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Шукайте в THE ICON: нова колекція сумок WANDLER

17 сентября

Обираючи сумку, повсякчас доводиться йти на компроміс між місткістю та естетичністю, практичністю та стильним силуетом. Здається, що знайти аксесуар, який поєднує всі ці якості — майже неможливо. На щастя, колекції WANDLER складаються виключно з таких сумок.

Голландський бренд WANDLER, заснований у 2017 році, створює авторські форми, які легко застосувати у повсякденному гардеробі. Колір — один з найголовніших аспектів натхнення для дизайнерки Ельзи Вандлер, і в колекції FW 21 вона обрала стриману гамму. Сумка Lin, силует якої нагадує про форму печива з передбаченням, представлена у чорному та хакі кольорах. Палітра — якраз для осені, сумка — якраз на щодень, адже вона є найбільш місткою з усієї колекції WANDLER.


Цього сезону до Lin додалися дві нові моделі. Перша — Penelope — має структуровану геометричну форму, яка пом’якшується скругленими кутами. Окрім чорного та чорно-білого, ця сумка доступна у кольорі lipstick — той самий ідеальний червоний. А варіація Penelope у форматі тоут може позмагатися з Lin за звання найбільш місткої. Сумка-тоут у теплому коричневому кольорі має більш видовжену лаконічну форму. Попри зовнішній мінімалізм, вона може вмістити багато речей — наприклад, 13-дюймовий лептоп.


Друга за порядком, але не за значенням, нова модель — Lois. Її округлий U-образний силует довершується витонченими деталями: чорним обрамленням, золотистою фурнітурою, подвійною тонкою ручкою. Сумка доступна у класичному чорному, теплому білому та глибокому винному кольорах.

Важливо, що WANDLER приділяє велику увагу не лише формі, але й змісту своїх аксесуарів — тобто етичності й екологічності процесів виробництва. Кожна сумка створюється вручну на італійських сімейних фабриках, які дотримуються стандартів робочої етики. WANDLER працює лише з тією шкірою, що є побічним продуктом тваринництва, і постачає її з Італії та Франції. Дублення матеріалу, своєю чергою, відбувається відповідно до стандартів Leather Working Group. WANDLER також прагне посилити сталість виробництва, понижуючи вуглецевий слід, використовуючи органічну бавовну для пакування та впроваджуючи інші екопрактики.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР