GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Сонячна система: 6 головних панам на літо

9 июля

Перші панами з’явилися на початку 1900-х років – тоді цей аксесуар носили фермери та рибаки, аби захиститися від дощу. Сто років потому до утилітарної функції панами додалася й естетична – тепер ми носимо їх, аби захиститися від сонця та влучно довершити літній образ. Саме такі функціональні аксесуари ми поєднали в добірці нижче.

Панама GANNI з принтованими трояндами та простроченими полями входить до Responsible лінійки бренду. Аксесуар на 100% створений з переробленого поліестеру, тож стане не лише стильним, але й екологічним вибором. До того ж флористичні мотиви не виходять з моди, тому ви зможете повертатися до цієї панами з року в рік.

Аксесуар THE ATTICO з лінії Life at Large також вражає своїм позачасовим дизайном. В цій колекції італійський бренд зосередився на повсякденному одязі, але навіть базові речі у виконанні THE ATTICO привертають увагу. Ретро-силует з широкими полями та м’який лимонний колір створені для кінематографічних літніх луків.

Панама JW ANDERSON також входить до окремої капсульної колекції, присвяченої Оскарові Вайлду. Стрічка з цитатою письменника «The Secret of Life is in Art» і асиметричні поля в поєднанні з класичною рафією формують цей особливий літній аксесуар.

ISABEL MARANT звертається до традиційної форми, яку освіжає м’яким рожевим кольором і вишитим логотипом.

В чоловічих колекціях переважає лаконічність, поєднана з технологічністю. OFF-WHITE пропонує чорну панаму зі своїм авторським принтом.

А RICK OWENS X CHAMPION випустили головний убір з легкого переробленого нейлону, прикрашаючи його логотипом.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР