GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

THE ICON Дайджест: 10 - 23 лютого

23 февраля

Справжні майстри фешн-індустрії здатні створювати власний унікальний всесвіт з уже знайомих, здавалося б, елементів. У цьому дайджесті ми зібрали кілька таких прикладів та підібрали до них музичний супровід.

AMBUSH: романтизм майбутнього в кампейні SS’22

Кожного сезону AMBUSH все впевненіше віддаляється від канонів streetwear в напрямку тонших візуальних рішень. В колекції SS’22 технологічні луки зіштовхуються з делікатною ручною роботою, а outdoor-практичність — з акцентними кольорами та декором. Унікальне бачення наступного сезону знайшло повне втілення в кампейні, який знімали на Тенерифе. Здається, що насправді зйомка відбувалася десь між минулим і майбутнім, реальністю та уявою. Космічні ландшафти, квіти на скелях чи в формі каблучок, чорна шкіра та сплески кольорів склалися в ретро-футуристичну історію, яку зафіксувала фотографка Гарлі Вейр.

KHAITE: шкіра, стрази та рішучість в колекції FW’22

13 лютого KHAITE показав нову колекцію. Засновниця нью-йоркського бренду Кетрін Голстейн продовжує переосмислювати гардероб сучасної жінки з точки зору сили, рішучості та комфорту, і знаходить все вигадливіші способи для маніфестації фемінності. Струмуючі тканини, незліченні драпування, відкриті плечі й мініспідниці змінюються широкими брючними костюмами та об’ємним верхнім одягом. З одного боку — сукня в кристалах Swarovski, з іншого — total look з чорної шкіри. Та з якого боку не подивись, побачиш впевненість, цілісність й бездоганний крій.

BY FAR: бренд представив нову модель сумки

Нова модель сумки BY FAR під назвою Amira увібрала в себе естетику 90-х та практичність, якої потребує сучасність. Мініатюрна, але доволі містка сумка м’якої форми прикрашена простроченими лініями та емальованими кільцями, що додають вінтажного настрою. Сумка Amira доступна на сайті BY FAR, а перші новинки з весняно-літньої колекції бренду вже можна знайти в нашому концепт-сторі та онлайн-магазині.

COURRAGES: невтомний стиль в кампейні SS’22

Зйомки нового кампейну COURRAGES проходили у паризькому метро — здається, ніби моделі поснули, повертаючись з вечірки у стилі 60-х. Стилістика бренду, своєю чергою, невтомно нагадує про модні здобутки Андре Куррежа: мініспідниці, футуристичні фасони та геометричні елементи. Про такі оновлення для весняного гардероба ми не мріяли навіть уві сні.

Дивитись: новий кліп Fivio Foreign, Kanye West та Alicia Keys

Через ажіотаж навколо другої частини альбому Donda Каньє Веста можна було проґавити ще один реліз за участі репера. Fivio Foreign, Аліша Кіз та Каньє випустили кліп на спільний трек City of Gods. Майстерна відеоробота нагадує чорно-білі комікси, а оспівування Нью-Йорку Алішею Кіз заохочує переслухати трек Empire State of Mind за участю співачки. Чи стане ця ода Нью-Йорку такою ж культовою, почуємо згодом.

Слухати: новий плейлист від STONE ISLAND

Проєкт STONE ISLAND SOUND направлений на підтримку незалежних музикантів та не обмежується жодним жанром. Оригінальність рішень та прогресивність звучання — головні критерії, за якими створюються плейлисти для проєкту. Наразі їх курують артисти Bill Kouligas, Elena Colombi та Kode9 — послухати найсвіжішу добірку вже можна за цим посиланням.


Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР