GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

THE ICON ДАЙДЖЕСТ: 12 - 26 СІЧНЯ

26 января

Мода випереджає час, і це — не метафоричне, а фактичне твердження. Знаходячись у січні 2022 року, ми вже можемо побачити нові колекції, які носитимемо наступної осені та зими, а також дізнатися, де придбати модні NFT та під яку музику усе це відбуватиметься.

1017 ALYX 9SM: легка вулична готика в новій колекції бренду

Попри те що студія 1017 ALYX 9SM розташована в Мілані, ще донедавна колекції бренду демонструвалися в Парижі. Цього року бренд вперше взяв участі у міланському Тижні чоловічої моди, де представив колекцію до сезону осінь-зима 2022. Червона палітра від red lipstick до бордо, вінілова шкіра, оздоблені пір’ям капюшони — стартовий набір чоловічого луку 1017 ALYX 9SM. Брюки карго в поєднанні з корсетом, прямі силуети, тендітна сітка й, знову ж таки, шкіра — найпопулярніші елементи у жіночій лінії. Цією колекцією Метью Вільямс в черговий раз нагадує, що бачення 1017 ALYX 9SM значно ширше, ніж канони streetwear. Ексцентричність, настрій вамп і тонко опрацьована, ледь впізнавана естетика робочого одягу єднаються в сміливій альтернативній історії.

GANNI: нова колекція бренду буде ще більш екологічною

GANNI продовжує доповідати про свої sustainable-успіхи, а ми продовжуємо їм радіти. Так, бренду вдалося мінімізувати використання традиційної (conventional) вовни в колекції Pre-Spring 2022. 72% виробів в ній буде створено з переробленої вовни, 7% — з відповідально виготовленої вовни (responsible wool), а 21% — з традиційної. Відповідальні ферми дотримуються стандартів добробуту тварин, дбають про раціональне використання земельних ресурсів, забезпечують простежуваність продукції та впроваджують інші екологічні практики — що, на жаль, не завжди відбувається у традиційних господарствах. Колекція GANNI Pre-Spring 2022 вже доступна в концепт-сторі THE ICON та онлайн.

AMBUSH: бренд відкрив сервер на платформі Dicsord

AMBUSH розширює свою присутність у діджитал-просторі. Бренд створив сервер — інакше кажучи, власну сторінку — на платформі Discord. Ця платформа дає змогу поширювати текстові, аудіо- та відеоповідомлення, влаштовувати трансляції та спільні прослуховування музики тощо. На своєму сервері AMBUSH анонсуватиме NFT-проєкти та інші важливі новини, а долучитися до сервера бренду можна за посиланням https://discord.gg/ambush

Дивитись: Фрея Беха в новому кампейні Khaite

Топмодель Фрея Беха Еріксен стала обличчям нової колекції KHAITE. Блискучі сукні, прозорі топи та класичні пальта Pre-Fall 2022 виглядають особливо вишукано на контрасті з похмурою естетикою відеокампейну. Настрій невизначеності та пошуку заграє з рішучістю образів. Але в одному ми можемо бути певними — ця колекція KHAITE стане однією з найулюбленіших. А перші новинки з колекції Pre-Spring 2022 вже доступні у концепт-сторі THE ICON.

Дивитись: Емма Макі в фешн-фильмі Casablanca

Наступне фешн-відео до перегляду пропонує бренд CASABLANCA. Креативним директором фільму виступив засновник бренду Шараф Тажер, а головну роль зіграла Емма Макі, відома за серіалом «Сексуальна освіта». У відео також знявся манекенник Річард Бідул та українська модель Кейт Андервуд. Осінньо-зимова колекція бренду презентується на тлі гедонізму, розкоші та романтичних переживань — поєднання вийшло дуже органічним.

Слухати: новий альбом FKA Twigs

FKA Twigs випустила новий мікстейп під назвою Caprisongs. У записі взяли участь The Weeknd, Jorja Smith, Shygirl та інші артисти. Інший різновид колаборації — фрагменти розмов з друзями співачки, що також стали повноправною частиною треків. Елементи госпелу, латиноамериканські мотиви та lo-fi біти вплітаються в спільний R&B-настрій. Легкий та водночас багатогранний альбом має всі шанси, аби лунати на кожній вечірці 2022 року.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР