GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

THE ICON Дайджест: 22 вересня — 6 жовтня

6 октября

Колаборація з визнаним режисером чи молодими митцями? Сталий мінімалізм чи все й одразу? У фешн-індустрії є місце будь-яким явищам — саме цим вона і приваблює. Саме про це і йдеться в нашому новому дайджесті.

Дивитись: митці переосмислили колекцію MAISON MARGIELA

MAISON MARGIELA в черговий раз наголошує на зв’язку моди та мистецтва. Бренд запросив трьох митців для роботи над спільним проєктом, метою якого є художнє переосмислення осінньо-зимової колекції. Усіх учасників проєкту поєднує сталий підхід до роботи — використання вторинної сировини та перероблених матеріалів. Amber Cowan, котра працює зі склом, створила скульптури, натхнені морською тематикою колекції. Caroline Achaintre зіткала полотно-маску, що відсилає до елементів трайбл та примітивізму. Lyle Reimer, своєю чергою, зосередився на блакитному кольорі та тендітних деталях, що зібралися в автопортрет. Переглянути всі три серії проєкту MAISON MARGIELA Artisans можна в IGTV бренду.

ACNE STUDIOS: нова колекція з дедсток-матеріалів

Шведський бренд представив п’яту колекцію, створену з дедсток-матеріалів — залишків від попередніх колекцій. Тканини, що з тих чи інших причин не були використані в минулих сезонах, знайшли застосування у новому дизайнерському експерименті. Капсульна колекція складається зі штанів, сукні, светрів і шапки з декоративними швами. Речі доступні на сайті бренду.

MONCLER & JW ANDERSON: нова колекція у фільмі Луки Гуаданьїно

В межах проєкту MONCLER MONDOGENIUS бренд MONCLER випустив короткий фільм «Veronica», головну роль в якому зіграла британська акторка Софі Оконедо. Режисером стрічки виступив Лука Гуаданьїно, відомий за фільмами «Я — це кохання», «Великий сплеск», «Назви мене своїм ім'ям» та іншими видатними роботами. Тонка естетика романтизму та ексцентричності присвячена новій колекції MONCLER і JW ANDERSON, що з’явиться на сайтах брендів у червні 2022 року.

BY FAR: нова модель сумки

До осінньо-зимового сезону бренд BY FAR створив нову модель сумки. Аксесуар під назвою «Fran», прикрашений металевим лого, має структуровану форму, натхнену вінтажними силуетами. Сумку можна носити в руці або на плечі, за допомогою знімної ручки. «Fran» вже доступна на сайті BY FAR.

HE ATTICO: пір’я, гламур і максимальний блиск в колекції SUPERATTICO

В спеціальній капсульній колекції THE ATTICO повертається до своїх коренів — виняткової жіночності та життєствердної енергії свята. До капсули SUPERATTICO увійшли 14 речей: вкриті паєтками та розшиті бісером сукні, напівпрозорий яскравий костюм, прикрашене пір’ям взуття. 14 речей для вечірки, що триватиме так довго, як ви схочете. Ця колекція доступна на сайті бренду, а в THE ICON можна знайти не менш святкові сукні, блискучу спідницю та оксамитовий топ з пір’ям з осінньо-зимової колекції THE ATTICO.

ROKH: голлівудський настрій в колекції SS’22

На перший погляд, весняно-літня колекція ROKH видається неочікуваною, але вже наступної миті легко ідентифікується за ключовими візуальними елементами бренду. Цього разу асиметрія, деконструкція та безліч декоративних ґудзиків сформувалися в історію, що нагадує про гламур золотого віку Голлівуду. Корсети зі спущеними бретелями, спідниці складного крою та сукні з розрізами бренд пропонує носити з високими рукавичками та маленькими сумочками. В інтерпретації ROKH класичний гламур є охопленим юністю — вечірні топи замінює джинсова куртка чи вкорочений жилет, а блакитний і чорний вініл розбавляють витончений алгоритм колекції.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР