GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

THE ICON Дайджест: 26 січня — 10 лютого

11 февраля

Раннє святкування Дня закоханих, документальний фільм про одного з найвидатніших дизайнерів нашого часу, кадрові зміни та кадри з музичного кліпу, знятого в Києві — про все це та більше розповідаємо в нашому новому дайджесті.

NODALETO: бренд випустив колекцію весільного взуття

Спеціально до Дня закоханих NODALETO випустив першу спеціальну капсулу. Французький бренд представив колекцію весільного взуття, до якої увійшли туфлі та босоніжки, прикрашені пір’ям, кристалами й зав’язками. Рекламну кампанію знімали в Лас-Вегасі зі Стеллою Максвелл у головній ролі та Х’юго Комте у ролі фотографа. Взуття для наречених, що не збираються втікати, доступне на сайті бренду до 14 лютого.

032C: хто став новим фешн-директором видання

Марк Герінг полишає 032C, про що повідомив на власній Instagram-сторінці. З 2015 року Марк був редактором моди у берлінському виданні, а з 2018 обіймав посаду фешн-директора та стилізував колекції однойменного бренду. Герінг пише, що вирішив рухатися далі, і ми з цікавістю спостерігатимемо за його наступними рухами. Новим фешн-директором 032C став Расмус Баун Бартрам — скандинавський стиліст, який вже встиг співпрацювати з Каньє Уестом та Vogue. Перший номер 032C під його керівництвом вийде вже у травні.

OFF-WHITE: дуті кашкети та оптимістичні кольори в колекції SS 2022

OFF-WHITE представив нову колекцію весна-літо 2022, над якою ще працював Вірджил Абло. Спираючись на елементи streetwear і workwear, бренд робить крок у сторону більш «дорослих» образів. Стримані брючні костюми займають місце поряд з широкими брюками карго, асиметричними спідницями та обтислими сукнями. Природні кольори збалансовані анімалістичними принтами та неоновими акцентами. Сумки з круглими вирізами, дуті кашкети та чоботи доповнюють образи іронією, без якої важко уявити жодну колекцію OFF-WHITE.

ALTUZARRA: нова зйомка бренду з українською моделлю

ALTUZARRA продовжує знайомити нас з колекцією SS 2022, яку можна роздивитися у новій зйомці. Довгі сукні та кардигани, прикрашені узорами tie-dye, отримують розслаблене та загадкове прочитання в оточенні природи. Обличчям зйомки стала українська модель Марина Полканова, яка раніше працювала з Gucci й Victoria Beckham.

AMI: втеча від реальності в кампейні SS 2022

Кампейн весняно-літньої колекції AMI присвячений втечі від реальності, дружбі та відчуттю єднання. Події розгортаються в пустелі, та, на відміну від фільму «Дюна», мають значно спокійніший характер. Моделі рішуче рухаються назустріч невідомому. Але дещо відомо напевно — в оточенні друзів та в образах AMI ця зустріч відбудеться значно легше.

MAISON MARGIELA: Кевін Макдональд зніме фільм про Джона Гальяно

Кевін Макдональд, режисер фільму «Мавританець» (2021), готує документальний фільм про Джона Гальяно. До роботи над фільмом також залучать Анну Вінтур, а Condé Nast Entertainment займеться продюсуванням проєкту. «Джон Гальяно — один з великих дизайнерів нашої епохи, ікона стилю та творчості серед лондонців мого покоління. Під час локдауну у 2020 році я вперше звернувся до нього, аби обговорити можливість створення фільму, що дослідить його роботу, його контроверсійне особисте життя та багатогранність його культурної спадщини», — коментує Кевін в інтерв’ю виданню WWD.

Дивитись: кліп Rosalía, знятий у Києві

Днями співачка Rosalía випустила кліп на пісню Saoko, що увійде до її альбому Motomami. Зйомки пройшли у Києві — над відео працював український продакшн Family Production, а режисером виступив Valentin Petit. Натискаємо на play та збираємося на прогулянку вулицею Набережно-Хрещатицькою, з новим поглядом на знайомі локації.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР