GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

THE ICON Дайджест: 8 грудня — 12 січня

12 января

В новий рік — з новою музикою та новою естетикою. Мабуть, саме так можна схарактеризувати перший у 2022 дайджест THE ICON, в якому ми зібрали актуальні модні події та кілька пісень, що стануть саундтреком до цього січня, як мінімум.

AMBUSH: японські традиції у новорічних об’єктах

Цьогоріч AMBUSH знову звернувся до японської новорічної традиції. Бренд випустив два святкових об’єкти, що мають принести вдачу своїм власникам. Традиційна лялька дарума (daruma) допомагає у втіленні мрій. Загадавши бажання, треба наклеїти стікер на ліве око ляльки, а коли бажання здійсниться — додати їй праве око. Об’єкт виготовляється вручну у префектурі Гумма. Амулет омаморі (omamori), своєю чергою, також приносить добру вдачу та надає наснаги у подоланні труднощів — принаймні, так вважається. Три різновиди амулетів, включно з тигровою варіацією, доступні в японських магазинах AMBUSH.

NODALETO: українська модель в новому кампейні бренду

Слідом за новорічною рекламною кампанією, NODALETO випустив кампейн колекції Pre-Spring 2022. На цей раз обличчям французького бренду стала українська модель Юлія Ратнер, яка раніше працювала з VICTORIA BECKHAM, AMI, MISBHV та великими будинками моди. Нова зйомка NODALETO фокусується не на взутті, а, скоріше, на настрої — впевненому, буремному та звабливому. Наступний сезон NODALETO обіцяє бути яскравим.

BY FAR: колаборація зі стилісткою Мімі Катрелл

BY FAR входить у новий рік з новою колаборацією. Бренд випустив колекцію, створену разом зі стилісткою Мімі Катрелл (Mimi Cuttrell), відповідальною за луки Аріани Гранде, Джіджі Гадід та інших зірок. До капсули BY FAR X Mimi Cuttrell, натхненої 90-ми та вінтажними знахідками Мімі, увійшли туфлі та чоботи з загостреним носком, а також сумки з яскравої шкіри з накладними кишенями та кристалами. Тим часом в THE ICON доступна основна колекція BY FAR.

WANDLER: бренд представив нову модель сумки

Менш масштабне, але не менш стильне оновлення підготував й WANDLER. Бренд представив нову модель сумки під назвою Teresa. Прямокутна сумка на тонкому ремінці з золотистими деталями має легкий ретро-настрій, але безсумнівно пасуватиме до будь-якого сучасного луку. Наразі Teresa у бежевому, молочному, бордовому та чорному кольорах доступна на сайті бренду.

JW ANDERSON: бренд скасував офлайн-показ нової колекції в Мілані

JW ANDERSON був змушений скасувати офлайн-показ через логістичні труднощі, пов’язані з розвитком пандемії. Бренд все ж таки представить нову чоловічу колекцію в рамках Тижня моди в Мілані, але зробить це в онлайн-форматі. Показ транслюватиметься на одному з каналів Camera della Moda 16 січня. А в Instagram вже можна побачити невеличкий тизер — клатч-голуба, що увійде до нової колекції. Вважаємо, що цей аксесуар — переконливий аргумент, аби не пропустити шоу.

Слухати: новий плейлист для ком’юніті MISBHV

MISBHV продовжує ділитися плейлистами, створеними друзями бренду, в межах проєкту MISBHV Community Playlist. Нову, шосту за рахунком, добірку треків склала Гая Репоссі — креативна директорка бренду Repossi. Долучитися до музичного ком’юніті MISBHV можна на Spotify, ознайомившись з мрійливо-електронним плейлистом дизайнерки.

Слухати: новий альбом The Weeknd

Абель Тесфає, краще відомий як The Weeknd, випустив п’ятий студійний альбом. Реліз лонгплею під назвою Dawn FM відбувся 7 січня. Сам виконавець каже, що цей альбом — ніби радіостанція з ретро-поп музикою, що грає в чистилищі. Експерименти з фанком, електронікою, японськими попсемплами, Lil Wayne, Oneohtrix Point Never і Tyler, the Creator отримали форму 16 багатошарових треків. А останній кліп на пісню Gasoline отримав 2 мільйони переглядів на YouTube менше ніж за добу, на момент публікації цього матеріалу.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР