GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

TREND REPORT FW 21-22

17 декабря

Зима майже завжди позбавлена барв — в кращому випадку ми бачимо білий монохром, в гіршому — безліч відтінків сірості. На щастя, це правило не поширюється на колекції FW’21, з яких можна зібрати дійсно яскравий за кольором і змістом гардероб.

Пуховик Ssheena, сукня Ssheena, сумка JW Anderson, черевики Magda Butrym

Зимовий лук починається з верхнього одягу. Подовжений стьобаний пуховик стає найбільш затребуваною моделлю — він дійсно теплий, а гра об’ємів і фактур дозволяє створити цікавий образ. Знайти таку річ у новому прочитанні можна в колекції італійського бренду SSHEENA.

Жилет Acne Studios, черевики Acne Studios, джинси Maison Margiela, сумка JW Anderson

В’язаний жилет — актуальна варіація на тему теплих образів. Таку річ можна надягати на футболки, сорочки й водолазки, а можна носити окремо як самостійний топ. Словом, в’язаний жилет — це дійсно універсальний виріб, але варто слідкувати за тим, аби він мав правильний об’єм. ACNE STUDIOS пропонує помірно об’ємний жилет з косами та «обірваними» краями — затишний та водночас помітний.

Светр Ssheena, брюки Petar Petrov, ботильйони Nodaleto, прикраса JW Anderson

Брюки з низькою посадкою — це тренд, що перебрався з весняно-літнього сезону в осінньо-зимовий. Нам особливо подобається поєднувати їх з вкороченим светром, обтислим топом чи водолазкою, аби створити контраст, що підкреслює тендітність силуету. Розслаблена посадка на стегнах, широкі штанини з драпуванням, цупка тканина з вовни та льону — в брюках PETAR PETROV продумана кожна деталь.

Светр Nervure, спідниця Proenza Schouler, чоботи Wandler, сумка Maison Margiela

Об’ємний светр з необробленими краями та спущеною лінією плеча, ніби позичений з гардероба дідуся — ще один невіднятний елемент цього сезону. Італійський бренд NERVURE прикрашає светр гіпнотизуючими візерунками, а поєднання рожевого та червоного кольорів активно змагається з навколишньою сірістю, і перемагає.

Светр Ganni, брюки Akira Naka, лофери Wandler, сумка Aeron

Светр з коміром на блискавці повернувся з 90-х прямо в колекції 2021 року і, здається, він залишиться надовго. Принаймні, якщо мова йде про светр GANNI: з глибоким жовтим кольором у цяточку, з в’язаними косами та вірним балансом вінтажної стилістики й сучасного дизайну.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР