GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

Скромність, відвертість та ще 6 трендів сезону осінь-зима 2021

10 марта


Тижні моди, присвячені сезону осінь-зима 2021, завершуються в Парижі 10 березня. Оглядаючи представлені за минулий місяць колекції, вже можна виокремити спільні для них тенденції. Тренди та мікротренди наступного сезону виявилися дуальними. Проте вони не сперечаються, а підтримують один одного, створюючи загальну гармонію й відкрите поле можливостей для вибору – саме те, чим і захоплює мода. Докладніше обговоримо далі, досліджуючи тренди FW 2021 на матеріалі нових колекцій від брендів, представлених в THE ICON.



Головні тренди

Безпечний вихід

Відчуття безпеки – те, чого нам бракувало протягом останнього року, і його хочеться повернути. Хоча б за допомогою одягу. В останніх колекціях присутні як ніколи екстрастримані речі, що повністю приховують тіло. Сукні максі з довгими рукавами, комбінезони на зразок гідрокостюмів, трикотажні комплекти – чим закритіше, тим краще. При цьому, деякі речі тонко підкреслюють лінії тіла, тож поступатися привабливістю не доведеться.



Наслідувати форму

На противагу попередньому тренду – підкреслена лінія талії. Дизайнери акцентують її всіма можливими способами: широким поясом, драпіруванням, кроєм. Оверсайз може залишитися в лінії плечей та в нижній частині тіла, але підкреслена талія створює стрункий структурований силует. Ця тенденція розповсюджується на будь-які вироби, від суконь та брюк до жакетів і верхнього одягу.



Проста тендітність

Плечі – ще одна частина тіла, до якої в осінньо-зимових колекціях прикута увага. Сукні, жакети та навіть худі з оголеними плечима з’являються у повсякденних і вечірніх образах, додаючи тендітності кожному з них.



Гра на пониження

Висока лінія талії ще залишається актуальною, але посадка на стегнах все впевненіше з’являється в нових колекціях. Спідниці й брюки спускаються до зразка ранніх 2000-х, аби продемонструвати накачаний під час численних карантинів прес. Якщо хочете максимально підкреслити фігуру, носіть речі з низькою посадкою разом з обтислими топами, а більш скромні поєднання можна створити з подовженими жакетами й сорочками.



Міцно зв’язані

Робота з об’ємом в колекціях FW 2021 особливо спрямована на вовну. Вовняні речі нашаровуються одна на одну, сукня JW ANDERSON отримує форму пухкої краплі, а светри KHAITE в’яжуться з великих петель. З одного боку, такі речі – це своєрідний кокон, що знову ж таки дає відчуття захисту. З іншого, вони стають справжніми statement pieces.



Мікротренди

Вдягніть рукавички

Шкіряні, трикотажні чи пухнасті – найрізноманітніші рукавички доповнюють луки осінньо-зимових колекцій. Цей аксесуар стає цікавим трендовим елементом – саме час звернути на нього увагу.



Краса в русі

Сукні, куртки та інші вироби прикрашаються бахромою. Зазвичай вона натякає на стиль бохо та ковбойську естетику, але не менш органічно мерехтить і в нарядних вечірніх образах.



Не до кінця

Сорочка, застібнута лише на верхні ґудзики, допомагає створити стрункий видовжений силует. Цей прийом стилізації можна поєднувати з трендом на низьку посадку або ж з речами на завищеній талії – він працює в будь-якому випадку. Максимального ефекту можна досягнути, якщо обирати сорочки та кардигани по фігурі, але за бажанням можна також поекспериментувати з оверсайзом.



Тренди наступного сезону зустрічаються і в актуальних колекціях. Дивіться нашу добірку.

Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР