GIFT GUIDE: ДЛЯ НЕЕ | ДЛЯ НЕГО
Назад

AMIRI: розслаблений перфекціонізм

15 марта

Майк Амірі працював фешен-консультантом та створював сценічні костюми для Стівена Тайлера та Акселя Роуза. Опанувавши різні аспекти моди, він запустив AMIRI — один з найуспішніших брендів чоловічого і жіночого одягу нині.

Майк Амірі має східне коріння, і ця естетика витончено прослідковується в бренді. Втім, основним культурним підґрунтям AMIRI є Лос-Анджелес — виробництво і розвиток марки відбувається саме в цьому місті. Зростаючи в Каліфорнії, Майк був захоплений скейтингом, різноманіттям місцевих ком’юніті та течій, що мають первинний вплив на дизайн бренду. Створюючи одяг, Амірі передає не лише технічне бачення комфорту й розкоші, а й саме їхнє відчуття — певний лайфстайл.

AMIRI — заснований у 2014 році незалежний, втім масштабний лейбл, що є впевненим гравцем індустрії. У 2018 році бренд влаштував самостійний показ колекції в Парижі, і вже наступного сезону отримав місце в офіційному розкладі Тижня Моди. В цьому ж році Майк Амірі став членом CFDA — Американської ради модних дизайнерів. За роки існування бренду Майк також отримав п’ять номінацій CFDA в категорії «Кращий дизайнер чоловічого одягу». У 2021 році AMIRI запустив власну премію The AMIRI Prize, створену з метою підтримки молодих талантів.

Визнаний світом і вибагливими експертами, Майк залишається вірним собі — саме в цьому, вочевидь, і полягає секрет успіху AMIRI. Речі виготовляються із преміальних матеріалів, за участі локальних майстрів і художників. Бренд знаходить тонку межу між комфортом і перфекціонізмом, створюючи одяг, в якому можна виглядати ідеально та невимушено водночас. Понад 10 років тому, ще до запуску бренду, Майк публікував фото своїх перших виробів в Instagram та писав: «Я роблю це без жодної причини. Не думаю про продажі, модних редакторів, магазини. Я просто хочу зробити щось дійсно особливе». З того часу змінилося багато: модні редактори й магазини прийшли, але Амірі й досі продовжує робити щось дійсно особливе.

43 709 грн.
60 604 грн.
30 084 грн.
30 084 грн.
33 899 грн.
30 388 грн.
46 652 грн.
38 092 грн.
28 462 грн.
50 932 грн.
Copyright © 2024 The Icon, All Rights Reserved | Skalar
Отмена подписки
добавлено в избранное
Будет использовано бонусов
ВОССТАНОВИТЬ ПАРОЛЬ

Контрольная строка была выслана по E-Mail. Пожалуйста, дождитесь письма, так как контрольная строка изменяется при каждом запросе.
Товар добавлен в корзину
Заказ отменен
Отмена заказа
Быстрый заказ
Ваш заказ успешно оформлен!
Сообщить о наличии
Укажите свои контактные данные
и мы свяжемся с Вами когда товар будет в наличии.
Сообщить о наличии
Ваш запрос успешно принят!
ПОЖАЛУЙСТА, ВЫБЕРИТЕ РАЗМЕР